Suau [single]

by Red Pèrill

/
1.
[Red] Deixa’m estar, la calor se’m desfà sobre del cap Una espelma cau amb tota la seva cera dins del blau que em fa mal Passo una estona que no és pas dolenta seguint el meu destí I cau a sobre meu I cau a dintre teu com un remolí Que si que si que si [Guillamino] Deixa’m cantar, per suposat al teu costat imaginant Que puc trencar aquesta distancia que ens manté arrecerats Porto masses dies escrivint mentides Per consolar-me d’aquest buit I vull que sigui suau tornar amb tu al teu cau Nedant com un dofí
2.
Repartint dolços somnis sostinguts, em trobo al bell mig d'un embut l'amargor a la punta dels dits Imagino que sóc ben lluny d'aquí, al bell mig dels pirineus, abraçant-me a l'abominable home de les neus Ningú seria avisat d'on sóc jo sóc un home llop, sóc gat i gos sóc animal salvatge Ningú seria avisat d'on sóc jo sóc un home llop, sóc gat i gos Vull un castell medieval per divisar l'eterna glòria i no haver de recórrer a la memòria històrica Vull un castell medieval Per fugir ben lluny d'aquí Ningú seria avisat d'on sóc jo sóc un home llop, sóc gat i gos sóc animal salvatge Ningú seria avisat d'on sóc jo sóc un home llop, sóc gat i gos
3.
BONES TARDES: Bé, això es va acabant... i ara que ja no hi sóc... us volia dir que... Si ens omplíssim les mans de caricies, no ens quedarien mans per agafar, per exemple les vides dels altres, I si ens omplíssim les mans de vibràfons, podriem tocar el cel i cantar en vàries corals celestials. gaudiriem l'hivern i els silencis, gaudiriem de les cases de poble i els gats de riu, dels gossos de mar i les havaneres cyber-punk. I el Pau Riba es podria morir tranquil, i en Sisa i en Quimi Portet també perquè hauriem agafat la història amb les mans plenes de duricies i no s'hauria perdut el testimoni de les seves llunes i planetes, de les seves cançons i de les seves cançonetes i us diré una cosa de les tristors en farem flow perquè el fum ja el vam provar i no.. ens va obrir les portes del cel primer però després les de l'infern, vam saber massa aviat la veritat, i no estavem preparats i la lucidesa es va convertir en auto-lesió i poc a poc ens vam anar oblidant de somriure i de viure encorvats en mirar-nos massa el melic primer... i a l'abisme finalment. només ens quedava una sortida i ens vam dir: Adéu. Us estimo!

about

SUAU és un single que tanca una etapa.

Inclou 3 cançons:

La primera, "Suau", és un mig temps molt sexi que inclou la participació d'en Guillamino, una de les influències d'en Red i d'en Ramon Figueras, excel•lent i simpàtic trompetista.
Per tal d'adornar aquesta espècie de postdata neo-soul, que és l'eix central d'aquesta entrega, s'hi inclouen també una revisió electrònica de "Home Llop" (del disc "Enemics de l'anar fent" del 2016) i una espècie de "spoken word" anomenat "De les tristors en farem flow", un homenatge als gal•làctics precedents amb qui sovint han emparentat, més per concepte que per estil, a en Red (De fet en Pau Riba, en Sisa i en Quimi Portet hi són citats directament) També recorda, a moments, i sense entrar en comparacions, a les diatribes de n'Enric Cassases amb en Pascal Comelade.

El videoclip de Suau es presentarà en societat el divendres 15 de gener de 2021.

credits

released December 21, 2020

Red Pèrill - composició, enregistrament, lletres, mescla, producció, harmònica, xirigota, guitarra, teclats i veu.

Guillamino - veu a "Suau"
Ramón Figueras - trompetes a "Suau"

Mastering: Magí Batalla.
www.magibatalla.com

Fotografia: Galdric Peñarroja
www.instagram.com/galdrific

Portada: Cèlia Mateu

license

all rights reserved

tags

about

Red Pèrill Igualada, Spain

CAT: Red Pèrill
és un mite vivent, abanderat del flow submarí.

CAS: Red Pèrill es un mito viviente y abanderado del flow submarino.

ENG: R.P. is a galactic musician who make songs with groove about outsiders & lost souls. His style? Submarine flow!

JAP: R.P。は、部外者や失われた魂についてグルーヴを持って曲を作る銀河系ミュージシャンです。 彼のスタイルは? 潜水艦の流れ!
... more

shows

contact / help

Contact Red Pèrill

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

Red Pèrill recommends:

If you like Red Pèrill, you may also like: